torsdag 5. juni 2008

Da er den siste av 4 bøker for Cappelen Damm ferdig


Nå er jeg ferdig med 3 av 4 bøker for Cappelen Damm, det har vært en spennende og morsom utfordring, siste boken er godkjent, jeg venter bare på bakside tekst :-)

Temakveld på KEM -Barbra Diethelm presenterer Lascaux


Jeg skal på temakveld på KEM:-) Jeg har malt med Lascaux farger i over 20 år og er veldig fornøyd med disse fargene. Nå gleder jeg meg til temakveld på KEM hvor det holdes et

akrylkurs over to dager i butikkens lokaler i Brenneriveien 9B. Barbara Diethelm, eier av Lascauxfabrikken og profesjonell billedkunstner demonstrer inngående bruk av akrylfarger, medier, grundering og fernissering. I tillegg til dette vil det bli demonstrert oppspenning av lerret.
19. juni kl 18:00-21:00 - Introduksjon og presentasjon av kursets innhold - Presentasjon Lascaux historikk - Presentasjon Lascaux farger: Artist akryl farger, Studio akryl farger og bronse, Sirius akryl og Gouache. Butikken er åpen til kl 22:00.
20. juni kl 11:00-17:00 - Presentasjon av forskjellige typer underlag - Demonstrasjon oppspenning av lerret - Demonstrasjon grunning, gesso, uni primer, primer og impregnering - Demonstrasjon Lascuax medier og fernissering.

Jeg gleder meg.....

Blå toner til et flygel


Bildet er ferdig og er til salgs, ta kontakt for pris:-)

Valgt inn i styret på KEM

Jeg ble i går valgt inn i styret på KEM etter 2 år som vararepresentant. Sjekk hjemmesidene for informasjon om forskjellige ting som skjer på KEM. KEM har også nettbutikk, som stadig er under utbedring for til slutt å bli optimal for alle dere som trenger kvalitets kunstnermateriell. 

Jeg meldte meg ut av dette styret i 2019.

tirsdag 3. juni 2008

Jeg er nå medlem av styret til Kampenjazz

Jeg er valgt inn i styret til Kampenjazz, mitt hovedansvar er å lage plakater i tillegg til andre ting som skal gjøres i et styre. Det er veldig hyggelig og etter 2 år som frivillig hjelper er det spennende å være med i styret. Jeg er også ansvarlig for å redigere Hjemmesiden, og fotografere på konsertene.

søndag 1. juni 2008

Utstilling i Galleri BOA, januar 2009


Käthe Øien Goes Punkt.
Er arbeidstittelen på utstillingen jeg skal ha
i Galleri BOA i januar 2009.
Denne utstillingen er basert på konsertopplevelsene mine under
det blir i alt 27 malerier og 27 digitale arbeider som vises.

Seminar på BOA

Jeg har vært på seminar på BOA i dag.
Det var veldig givende og nyttig.
Takker for dette initiativet fra BOA.